Mangfoldig tilbud: En tilpasset løsning for deg og dine

bewoners 2
Steder

Herbergier Nes er stolte over å kunne tilby et utvidet spekter av tjenester for å møte behovene for personer med ulike nivåer av hukommelsessvikt og deres kjære.

Fra nattopphold til dagaktivitetssenter, er vår tilnærming fleksibel og personlig, og vårt mål er å sikre at hvert individ opplever et liv fylt med omsorg, aktivitet og verdighet.

Med våre tjenester åpner vi dørene for alle i Ringsaker og omliggende kommuner, og tilbyr et hjem hvor hvert behov ikke bare blir møtt, men også forstått og respektert.

Mer enn et opphold: Livet på Herbergier Nes

Med en forståelse av at hukommelsessvikt krever en holistisk tilnærming, strekker Herbergier Nes seg langt utover det tradisjonelle, ved å tilby et bredt spekter av oppholdstyper tilpasset individuelle behov. Fra rehabilitering til ferieopphold, fokuserer hvert program på å opprettholde et sosialt og aktivt liv for beboerne, hjulpet av et team av hengivne og kvalifiserte medarbeidere.

Natten bringer ro: Nattopphold ved Herbergier Nes

Nattoppholdene er en velsignelse for de pårørende som trenger vissheten om at deres kjære er trygt ivaretatt. Herbergier Nes garanterer ro og trygghet gjennom hele natten, og hjelper beboerne med å etablere gode søvnvaner.

Et pusterom for pårørende: Avlastningsopphold

Avlastningsoppholdene gir pårørende den nødvendige hvilen for å kunne fortsette i sin omsorgsrolle med fornyet energi. Enten det er for en helg eller en lengre periode, målet er å fornye omsorgspersonens krefter.

Ved krise: Akuttopphold

Akuttoppholdene er tilrettelagt for å imøtekomme uforutsette behov som kan oppstå, og gir en midlertidig hjem for beboerne til å finne tilbake til balansen i livet.

Ferieopphold: Avslappende avbrekk

Herbergier Nes' ferieopphold handler om å skape gode stunder, oppleve stimulerende aktiviteter og tilby  muligheten for beboerne å tilbringe kvalitetstid med sine kjære, alt mens de mottar omsorg og støtte fra oss.

Rehabilitering: En vei tilbake til hverdagen

Rehabiliteringsoppholdene er tilpasset for de som trenger spesiell pleie etter sykehusutskrivelse eller som en del av en lengre helingsprosess, med målet om å bli selvstendige igjen.

Dagaktivitets-senteret: Et hjerte for aktivitet

Med et bredt utvalg av daglige aktiviteter, tilbyr Herbergier Nes et dagaktivitets-senter hvor beboerne kan delta i alt fra sang og musikk til kunsthåndverk og matlaging, for å berike livene deres.

Besøk oss: Kaffe venter på deg

For de som ønsker å lære mer, tilbyr Herbergier Nes åpne hus hver torsdag og søndag, hvor potensielle beboere og deres familier kan oppleve varmen og omsorgen som tilbys, over en kopp kaffe og kake. Velkommen til oss.

Les mer om våre tilbud her.

Del: