Ferieopphold for eldre på Herbergier i Ringsaker

Sommerferie
Steder

En unik mulighet for avlastning og rekreasjon

Dette tilbudet er skreddersydd for å gi både eldre og deres familier en ferie og mulighet for å lade opp batteriene.

Avlastning for familier, opplevelser for beboere

Vi vet at det å alltid være til stedet for kjære kan være krevende. Derfor tilbyr vi et trygt og omsorgsfullt miljø hvor de eldre kan tilbringe en ferieuke, et par uker eller hele sommeren. I løpet av oppholdet vil de få muligheten til å delta i sosiale aktiviteter, nyte de vakre omgivelsene rundt Mjøsa og slappe av.

Et hjem borte fra hjemmet

Herbergier Nes er mer enn bare et eldrehjem. Her blir hver beboer sett og respektert for den de er. Vårt dedikerte team av omsorgspersoner vil sørge for at den enkelte får den støtten de trenger, samtidig som de får muligheten til å delta i aktiviteter som gir mening og glede.

Aktiviteter og fasiliteter

Våre feriebeboere vil få muligheten til å delta i aktiviteter, både inne og ute. Vi har en romslig terrasse med utsikt mot Mjøsa, hvor man kan nyte solen og frisk luft. Inne har vi en koselig stue, hvor man kan slappe av med en god bok eller slå av en prat med andre beboere. Vi arrangerer også felles måltider, hvor vi legger vekt på god mat og hyggelig samvær.

Fleksible opphold

Vi forstår at behovene til hver enkelt familie er forskjellige. Derfor tilbyr vi fleksible opphold, hvor man kan velge hvor lenge man ønsker at ens kjære skal bo hos oss. Vi tilbyr opphold fra én uke og opp til hele sommeren.

Ta kontakt for mer informasjon

Dersom du ønsker mer informasjon om våre ferieopphold, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi vil gjerne fortelle deg mer om våre løsninger og hvordan vi kan skreddersy et opphold som passer for akkurat din familie.

Velkommen til Herbergier Nes – et hjem fylt med varme, omsorg og glede.

Kontaktinformasjon:

Telefon: +47 47 67 09 53 eller +47 47 67 69 63

E-post: marcel@nes.herbergier.no

Nettside: https://www.herbergier.no/nes-i-ringsaker

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Del: