•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Herbergier Nes

Herbergier Nes ligger i vakre omgivelser med utsikt mot Mjøsa. Den tidligere Jølstad skole har blitt ombygd og rommer nå 16 leiligheter for beboere med demens, samt en bolig for vertsparet. I tillegg finnes det kombinert spisestue og storstue, samt tvstue. Beboere kan gå rett fra stuen til den romslige terrassen for å nyte utsikten med herlig sol. Rundt Herbergieret finnes  gangstier og en hage som er under bearbeiding.

På Herbergier Nes har vi plass til 16 til 18 beboere. Her er vi  sikre på at våre beboere vil få et godt liv!

Marcel en Annelies Toetenel
Vertsparet

Vi som skal være vertskap på Herbergier Nes er Annelies van Zandbergen og Marcel Toetenel.

Annelies har bakgrunn som sykepleier innen ulike fagfelt og jobber nå som spesialsykepleier med ekspertise innen sårbehandling og lindrende omsorg. Annelies underviser også i sykepleie på en høgskole.

Marcel har utdannelse innen internasjonal business og språk og har arbeidet som leder innen helsevesenet i over 15 år. Han har erfaring fra både sykehus innen bildediagnostikk og diagnostiske sentre samt innen omsorg for mennesker med utviklingshemming. Marcel har også jobbet som prosjektleder for IKT.

Våre barn er Eleonora (11 år), Rosalie (7 år) og Tobias (9 år). De liker å gå på skolen, leke med vennene sine, er glade i sport og trives med å være mye ute. De er sosiale barn som sier at de gleder seg til å bake kaker og legge puslespill sammen med beboerne på Herbergier Nes.

Ser du etter et trygt og kjærlig hjem for din nærmeste med demens? Ta gjerne kontakt med oss. 

Herbergier Nes

Adresse:
Rennbergsvegen 679
2355 Gaupen
Norge

Er det ledige plasser? Interessert? Ta kontakt her:
0047 47 67 09 53 / 0047 47 67 69 63