Vertsparet for Herbergier Nes har signert kontrakt og er på vei til Norge

Annelies, Marcel
Blogg

Vi forbereder oss på å åpne det første hjemmet i Norge, Herbergier Nes. Vertsparet Annelies van Zandbergen og Marcel Toetenel har nylig signert kontrakten og er i ferd med å flytte til Norge for å drifte det nye demenssenteret.

Det gamle Jølstad skolebygget i Ringsaker har blitt omgjort til et moderne demenshjem og vil gjenoppstå som Herbergier Nes. Dette vil være det første av sitt slag i Norge, og det er planlagt å åpne dørene for brukere i september.

Annelies, Marcel og resten av det norske teamet har begynt rekrutteringen av ansatte som kreves for å drifte Herbergier Nes.

Herbergier Nes, Annelies og Marcel

 

Som en del av denne spennende utviklingen, vil vi gjerne informere om at søknadsprosessen for å bli en del av dette unike bo- og omsorgstilbudet nå er godt i gang.

Interesserte parter oppfordres til å sende inn sine søknader så snart som mulig for å sikre en plass i køen. Å komme tidlig i prosessen gir en bedre mulighet til å sikre en plass på dette moderne og hjemmekoselige hjemmet.

Vi har som mål å tilby et varmt og inkluderende miljø for personer med demens, hvor beboerne kan leve et verdig og meningsfylt liv.

Del: