Planla to ukers opphold, forlenget oppholdet

Sitter ute
Ut av husene

I hjertet av Ringsaker, ligger Herbergier Nes. Mer enn bare et hjem borte fra hjemmet, er det et sted for ro og fornyet livskraft.

For Ragnhild Hagen, 93 år, og Vigdis Mela, 67 år, ble Herbergier Nes mer enn de hadde håpet på.

Ragnhild, opprinnelig fra Brumunddal, planla et to ukers opphold for å hvile. Men roen og omsorgen hun fant var så lindrende at hun forlenget oppholdet med en uke. Med tre sønner i Oslo og Stavanger var det viktig for Ragnhild å føle seg nær familien. Personalet ved Herbergier Nes kommuniserte godt med sønnene for å sikre at Ragnhild fikk best mulig omsorg og opplevelse.

Spisestuen

Hennes bror og andre familiemedlemmer i Brumunddal besøkte henne ofte, noe som ga oppholdet en ekstra dimensjon av glede og nærhet. Før pensjonering delte Ragnhild sin kunnskap og lidenskap som engelsk- og norsklærer, noe som gjenspeiles i hennes evne til å formidle sine opplevelser med klarhet og varme.

Vigdis, fra Lørenskog, valgte Herbergier Nes som sitt permanente hjem i midten av mars. Med søsteren boende i Moelv, ikke langt unna, fant hun raskt sin plass i fellesskapet. Vigdis' tilfredshet med sitt nye hjem er tydelig; hun beskriver følelsen av å ha bodd der mye lengre enn bare en måned. Som en aktiv dame nyter hun det vakre området rundt Herbergier Nes, samt lesestunder og filmkvelder med personalet. Hennes entusiasme og deltakelse i hverdagslivet er smittende, og hennes bakgrunn som engelsklærer bidrar til rike samtaler og historieutveksling. Både personalet og medbeboere setter stor pris på Vigdis, da hun skaper et varmt og inkluderende miljø.

Begge likte allsangen. Den felles sangen skapte et ekstra bånd mellom beboerne og personalet, og bidro til en hyggelig og inkluderende atmosfære.

Herbergier Nes er mer enn et sted for omsorg og hvile. Det er et hjem hvor individuelle historier og livserfaringer veves sammen til et fellesskap preget av varme, forståelse og gjensidig respekt.

Prøvebo på Herbergier

Er du eller noen av dine kjære nysgjerrig på hvordan det er å bo på Herbergier Nes? Nå har dere muligheten til å oppleve vårt unike bofellesskap selv, med et prøveopphold på opptil to uker. Herbergier Nes tilbyr en varm og innbydende atmosfære hvor du kan føle deg som hjemme, omgitt av omsorg og fellesskap.

Under prøveoppholdet får du full tilgang til alle våre fasiliteter og tjenester, inkludert deilig hjemmelaget mat og aktiviteter. Det er den perfekte måten å oppleve livet på Herbergier Nes på, uten noen langsiktig forpliktelse.

Dette tilbudet er ideelt for de som vurderer et mer permanent opphold, men ønsker å "teste vannet" først. Det er også en utmerket løsning for familier som ser etter et trygt og behagelig sted for sine eldre kjære å bo midlertidig.

Kom og se selv hvordan Herbergier Nes kan tilby mer enn bare et sted å bo – her tilbyr vi et sted hvor livet nytes i fellesskap og med gjensidig respekt og forståelse. Ta det første skrittet mot et rikere og mer innholdsrikt liv i dag med et prøveopphold hos oss.

Book visning her for å besøke Herbergier.

Del: