Gjøre en forskjell for personer med demens? Dette er det du gjør som Herbergier–omsorgsentreprenør!

Spør her hvordan dette er mulig!

Vi gir omsorg basert på (valg) frihet

Er du lei av prosedyrer, regler, arbeidspress og “ikke ha tid” til vanlig omsorg? Har du lyst å jobbe ut fra hjertet ditt igjen? Oppdag muligheter som ligger i et liv som Herbergier-omsorgsentreprenør.

Som omsorgsgründer leder og drifter du Herbergieren din etter deres visjon og kvalitetssikring, derfor er mening og betydning aldri langt unna. Tid, personlig oppmerksomhet, lykke, livsglede og valgfrihet. Du og din livspartner skaper et varmt hjem i Herbergieren din og utgjør sammen en forskjell for beboerne dine.

Disse gikk foran deg

La deg inspirere av historiene til våre helsegründere

Det var i begynnelsen av 2011 at Wilma spurte Martien: Vil du starte en Herbergier med meg? Et småskala hjem for personer med demens. En boform der beboernes liv samsvarer mest mulig med det gamle liv

Bli omsorgsentreprenor

Kort fortalt

I en Herbergier lever 16 personer med demens sammen som i en vanlig husholdning. Entreprenørskap i helse- og omsorgssektoren- det er ikke standarden, det er en måte å bruke din/deres lidenskap og gründerånd på. Du/dere kan yte verdibasert omsorg og bestemme tempo. Vil du bidra til å bygge meningsfull personsentrert omsorg? Oppdag mulighetene her.

Vi har to gjesterom i hvert Herbergier som kan disponeres av familie eller kan brukes til utskrivningsklare pasienter. Dette kan gi dere ekstra inntekt, samtidig som dere avlaster kommunen.

Mer informasjon

Dere som omsorgsentreprenør og gründerpar

  • Livspartnere som ønsker å gjøre forretninger sammen
  • Lidenskap og engasjement
  • En av dere er autorisert og godkjent som sykepleier
  • Lang erfaring i helse- og omsorgssektor
  • En av dere har erfaring som leder

Tilgjengelige steder

Vi forteller deg gjerne alt om stedene/husene våre. Vi kommer gjerne i kontakt med deg som vil pionere og bygge opp ditt eget hus sammen med oss. Nye hus er under etablering.

Er du klar for din egen Herbergier?

Registrer deg som potensiell omsorgsentreprenør!

Melde deg på